5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

Rendszergazda szolgáltatások, IT rendszerek üzemeltetése

Rendszergazda 360

Rendszergazda szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek saját rendszergazdával, de szeretnék informatikai rendszerüket biztonságosan és költséghatékonyan működtetni.

Több éves rendszergazdai tapasztalatunkkal pontos rálátásunk van arra, milyen problémákkal szembesülnek az ilyen vállalkozások, és jól ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat számukra.

Teljeskörű (360 fokos) rendszergazda szolgáltatásunk többek között az informatikai rendszerek optimális teljesítményének és biztonságának tervezését, fejlesztését, karbantartását és támogatását foglalja magában, de mindezek mellett segítséget nyújtunk az informatikai hálózatok és programok működtetésében, új szoftver és hardver eszközök beszerzésében is.

Milyen előnyökkel jár?

Milyen szolgáltatások tartoznak bele?

Szolgáltatás-portfóliónkat úgy alakítottuk ki, hogy az a kis- és középvállalkozások üzletmenetében rendszeresen felmerülő IT feladatokat lefedje, azonban minden egyedi igényre nyitottak vagyunk és igyekszünk optimális megoldást találni. Rendszergazda 360 szolgáltatásunk többek között az alábbakat foglalja magában: