5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

Készletgazdálkodás

A kereskedő és gyártó cégek általában kiemelt figyelmet fordítanak készleteik alakulására, hiszen ezek a vállalati összvagyon igen nagy részét képviselik. Az Adversum Kft. készletgazdálkodási tanácsadás keretében segít megtalálni a készletek csökkentésének lehetséges útjait a hiány minimalizálása mellett.

Az ilyen munkák első lépéseként a kereslettervek rendelkezésre állását és pontosságát elemezzük és szükség esetén javaslatot teszünk a módosításra. Amennyiben a kereslettervező rendszer megfelelő, úgy az egyes termékekhez vagy termékcsoportokhoz rendelhető készletstratégiák és készletalgoritmusok kiválasztása és testreszabása következik. Hálózatos raktári rendszer esetén kiemelt figyelmet fordítunk az optimális hálózati megoldás megtalálására.

Miért válasszon minket?

Amennyiben velünk dolgozik, korábbi tapasztalatainkat felhasználva speciálisan az Önök igényeinek megfelelő készletezési rendszert állítunk össze. Az előnyök kézzelfoghatóak lesznek:

• A készletezéssel kapcsolatos összes költség figyelembevételével cégszintű költségcsökkentést lehet elérni úgy, hogy a kiszolgálási színvonal megadott szinten.

• Többraktáras készletezés esetén képes lesz megmondani, hogy melyik terméket melyik raktárban kell tartania és melyikben nem.

• Készletező rendszere képes lesz figyelembe venni a beszállítói megállapodásokat és egyéb kötöttségeket, sőt kiszámíthatja, hogy egy-egy kötöttség mennyibe kerül Önnek, így konkrét tárgyalási alapja lesz a beszállítóival szemben.

Helyzettől függően különböző készletstratégiákat próbálhat ki és szimuláció segítségével elemezheti az eredményeket, így jóval a versenytársak előtt felkészülhet a különböző piaci helyzetekre.