5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

IT megoldások

Vállalatunk szolgáltatás-portfóliójában a logisztikai szaktanácsadás mellett a cégek és intézmények informatikai támogatása is szerepel, így a következő területeken is gyors és pontos munkavégzéssel állunk szíves rendelkezésére:

Bérleti megoldások

Többféle számítástechnikai eszköz bérbeadásával állunk megrendelőink rendelkezésére. Megrendelőink kérésére akár egy nagyobb iroda teljes irodai IT infrastruktúráját is tudjuk biztosítani. Bérlőink kisebb és nagyobb vállalkozások valamint intézmények egyaránt lehetnek. A bérbe adott eszközökre igény szerinti (jogtiszta) szoftvereket telepítünk. A bérleti szerződés feltételeit megrendelő igényeinek legmegfelelőbb formában állítjuk össze.

Bérelhető eszközök:

Kamerarendszer kiépítése

A vagyonvédelem biztosítása érdekében az Adversum Kft. egyedi igényekre szabott kül- és beltéri térfigyelő rendszerek tervezését és kiépítését is vállalja. Hatékony megoldást kínálunk irodaházak, telephelyek, raktárak megfigyelésére szolgáló kamerák és térfigyelő rendszerek telepítésére, melyek segítségével akár folyamatosan nyomon tudja követni, illetve dokumentálhatja az eseményeket, fokozva ezáltal a mindennapi munkavégzés biztonságát is.

Keressen bizalommal bennünket és tudjon meg többet arról, hogy az Ön vállalata esetében melyek a leghatékonyabb biztonságtechnikai megoldások! Ha pedig a számítógépén tárolt adatokat is biztonságban szeretné tudni, a vírusvédelemmel kapcsolatban is számíthat ránk.

Vírusvédelem

Számítógépünk nem csupán egy gép, hanem digitális életünk hordozója. Tároljuk rajta dokumentumainkat, fényképeinket és levelezésünket. A megbízható vírusirtó szoftver ezért éppen olyan fontos, mint lakásunk ajtaján a zár.

Az operációs rendszer telepítése után az egyik legfontosabb dolgunk, hogy egy megbízható vírusirtó szoftvert vagy integrált biztonsági programcsomagot telepítsünk a számítógépünkre.

Gondolja csak el, hogy egy vállalkozásban mi az előnyösebb, ha mindig utólag foglalkozunk a problémákkal, vagy megelőzzük azokat, sőt akár már a “határon” elkapjuk a betolakodókat.

Bízza a munkát egy jól működő vírusvédelmi rendszerre!

Kiemelt IT szolgáltatásaink KKV-k részére

Rendszergazda szolgáltatásunkat elsősorban olyan kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk, akik nem rendelkeznek saját rendszergazdával, de szeretnék informatikai rendszerüket biztonságosan és költséghatékonyan működtetni.

Több éves rendszergazdai tapasztalatunkkal pontos rálátásunk van arra, milyen problémákkal szembesülnek az ilyen vállalkozások, és jól ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat számukra.

Teljeskörű (360 fokos) rendszergazda szolgáltatásunk többek között az informatikai rendszerek optimális teljesítményének és biztonságának tervezését, fejlesztését, karbantartását és támogatását foglalja magában, de mindezek mellett segítséget nyújtunk az informatikai hálózatok és programok működtetésében, új szoftver és hardver eszközök beszerzésében is.

Az Adversum Kft. vállalja épületeken belüli, valamint épületek közötti optikai és vezeték nélküli informatikai hálózatok állapotfelmérését, kiépítését. Napjainkban egy cég működése során kiemelten fontos, hogy az általa alkalmazott eszközök (számítógépek, telefonok, faxok, riasztóberendezések, kamera- és beléptető rendszerek) megfelelő hálózati összeköttetésben legyenek. Ennek pontos, precíz és költséghatékony kiépítésében számíthat az Adversum Kft szakértelmére.
Büszkék vagyunk arra, hogy hálózatépítései referenciáink között irodai, telephelyszintű megoldások is megtalálhatóak. Vezetékes és vezeték nélküli hálózatépítésben támogatást nyújtottunk például a Böjtös-Bau Kft., a Modix Kft., a BI-KA Logisztika Kft. és a Pro-Business-Q Kft. részére is.

Új vagy esetleg használt, de garantáltan jó minőségű számítógépet vásárolna? Jó helyen jár! Folyamatosan frissülő termékkatalógusunkból könnyedén megtalálhatja azt az eszközt, amelyre szüksége van. De ha esetleg – a bőség zavara miatt – mégis nehezen tudna választani, írjon nekünk és szakértelmünkkel segítünk Önnek megkeresni az elvárásainak és a felhasználási céljainak leginkább megfelelő gépet.

Új számítógépet vásárolt, de hiányoznak róla az MS programok (Windows, Word, Excel, PowerPoint stb.)? Nem szeretné kalóz programokkal terhelni és károsítani gépét? Forduljon hozzánk bizalommal és az igényei alapján megrendeljük és telepítjük Önnek a szükséges MS szoftvereket biztosítva ezzel a jogtiszta használatot. Szakszerű, technikai támogatást nyújtunk a programok beszerzése és a telepítése során legyen szó Windows vagy Mac operációs rendszerről!Új számítógépet vásárolt, de hiányoznak róla az MS programok (Windows, Word, Excel, PowerPoint stb.)? Nem szeretné kalóz programokkal terhelni és károsítani gépét? Forduljon hozzánk bizalommal és az igényei alapján megrendeljük és telepítjük Önnek a szükséges MS szoftvereket biztosítva ezzel a jogtiszta használatot. Szakszerű, technikai támogatást nyújtunk a programok beszerzése és a telepítése során legyen szó Windows vagy Mac operációs rendszerről!