5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

Impresszum

1.      AZ ÜZEMELTETŐ ADATAI

Az üzemeltető neve: Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Az üzemeltető székhelye: 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A.

Az üzemeltető postacíme: 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A.

Céget bejegyző bíróság neve: Szolnoki Törvényszék

Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 16-09-015997

Az üzemeltető adószáma: 13009786-2-16

2.      AZ ÜZEMELTETŐ ELÉRHETŐSÉGE

Telefon: 06302788100; 06203582526

E-mail: info@adversum.hu

3.      AZ ÜZEMELTETŐ WEBOLDALÁNAK TÁRHELYSZOLGÁLTATÓJA

A weboldal tárhelyszolgáltatója a Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (székhely: 1144 Budapest, Ormánság u 4/A. X. em. 241., telefon: 0617892789, fax: 0617893789, e-mail: support@tarhely.eu).

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

·        Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. jogosult.

·        Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

·        Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. kifejezetten kizárja.

·        Az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.