5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

Rólunk

INFORMATIKA

IT megoldások cégek és magánszemélyek részére

Közel egy évtizede nyújtunk IT tanácsadást kis- és középvállalkozások részére. Megbízható informatikai háttér megteremtésével biztosítható számunkra a folyamatos munkavégzés minden technikai feltétele. Átfogó rendszergazda szolgáltatásunk mellett költséghatékony megoldást kínálunk eszközbeszerzés és beüzemelés terén is.

ONLINE és OFFLINE MARKETING

Webfejlesztés, grafikai tervezés

Amennyiben lecserélné régi honlapját egy modernebbre vagy teljesen új weblapot szeretne, ránk számíthat! A teljeskörű ügyintézés részeként a domain regisztrációt, tárhelyszolgáltatást, illetve rendszeres honlapkarbantartást is biztosítunk megrendelőink részére. Az online megjelenés elengedhetetlen része a közösségi médiában való akítv részvétel, valamint a Google keresőoptimalizálás és hirdetés - ezen szolgáltatásokat egyedi igényekre szabva nyújtjuk partnereinknek. Mindezek mellett ha névjegykártyára vagy szórólapra van szüksége, akkor is bártran fordulhat hozzánk!

LOGISZTIKAI TANÁCSADÁS

Készletgazdálkodás, termeléslogisztikai megoldások

Vállalatunk, a megalapítása óta eltelt több mint egy évtizedben folyamatosan arra törekszik, hogy segítsen ügyfelei bármely felmerülő logisztikai nehézségére optimális megoldást találni.

Célunk, hogy az aktuális probléma kezelésén túl, rendszerekben gondolkodva, hosszú távon is eredményesen működő logisztikai rendszereket tervezzünk, mely hozzájárul megbízóink versenyképességének növeléséhez.

Tervezői munkánkat minden esetben alapos felméréssel kezdjük, amely kiterjed a megbízótól bekért adatok szakszerű felülvizsgálatára, szükség esetén a fizikai rendszer több napon át történő pontos lemérésére, valamint a munkatársakkal történő mélyinterjúk felvételére is.

Kérdése van?

Várjuk megkeresését!