5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A

Számítógépek karbantartása, javítása

Számítógépek karbantartása, szervizelése

Sajnos sokan megtapasztalták már azt a kiszolgáltatottságot és kétségbeesettséget, melyet akkor éreztek, amikor elromlott saját számítógépük, melyen minden személyes adatukat tárolták. Ne kerüljön Ön is ilyen helyzetbe! Mindez rendszeres karbantartással megelőzhető, melynek gondját az Adversum Kft. leveszi az Ön válláról.

Számítógép karbantartás szolgáltatásunk keretében kedvező áron az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk Önnek:

De akkor se csüggedjen, ha lassú, gyakran lefagy és nem megfelelően működik az otthoni számítógépe! Az Adversum Kft. bármilyen hordozható számítógép szervizelését vállalja, legyen akár szoftveres vagy hardveres a probléma forrása.
Kérje Ön is egyedi ajánlatunkat és bízza szakértőkre számítógépe karbantartását, javítását!

Számítógép tartozékok, kiegészítők értékesítése

Széles termékkínálattal állunk nemcsak vállalatok, de magánszemélyek rendelkezésére is, akik az alábbi termékkategóriákból találhatják meg a számukra leginkább megfelelő eszközt:

Új és használt termékek

Új vagy esetleg használt, de garantáltan jó minőségű számítógépet vásárolna? Jó helyen jár! Folyamatosan frissülő termékkatalógusunkból könnyedén megtalálhatja azt az eszközt, amelyre szüksége van. De ha esetleg – a bőség zavara miatt – mégis nehezen tudna választani, írjon nekünk és szakértelmünkkel segítünk Önnek megkeresni az elvárásainak és a felhasználási céljainak leginkább megfelelő gépet.

Vírusvédelem

Miért fontos a vírusírtó?

Számítógépünk nem csupán egy gép, hanem digitális életünk hordozója. Tároljuk rajta dokumentumainkat, fényképeinket és levelezésünket. A megbízható vírusirtó szoftver ezért éppen olyan fontos, mint lakásunk ajtaján a zár.

Az operációs rendszer telepítése után az egyik legfontosabb dolgunk, hogy egy megbízható vírusirtó szoftvert vagy integrált biztonsági programcsomagot telepítsünk a számítógépünkre.

Gondolja csak el, hogy egy vállalkozásban mi az előnyösebb, ha mindig utólag foglalkozunk a problémákkal, vagy megelőzzük azokat, sőt akár már a “határon” elkapjuk a betolakodókat.