Referenciák

Elégedett megbízóink a teljesség igénye nélkül:

„Véleményem szerint a Logisztikai Kontrolling Villámaudit adott keretek között megfelelően részletes és kellő mennyiségű információt gyűjtött be a cégről. Sikerült végig a cég számára a fontos adatokra fókuszálni. A beszélgetések és a kérdésfeltevések során sok új ötlet is felmerült a logisztikai kontrollinggal kapcsolatban. Egyrészt sikerült az eddig ismert problémákat szemléletesen is megmutatni, másrészt rávilágított több, nem kellőképpen priorizált terület fontosságára. Szakmailag egy összeszedett, kellően átgondolt, a cég továbblépése számára hasznos értékelést adott.” Szűcs Balázs, kontrolling vezető, Bock Hungária Kft.

„Számomra legfontosabb bármilyen elemzésnél a hitelesség. Ti ezt tökéletesen megoldottátok. Nem különböző elméleti vagy kitalált mérőszámokhoz viszonyítottátok a mi számainkat, hanem más azonos tevékenységek folytató cégekhez. Köszönöm lelkiismeretes munkátokat.” Túróczi Sándor, kereskedelmi igazgató, Piramis Sör Kft.

„A pontos, precíz, részletesen kidolgozott megoldásformátumok dolgozóink számára is érthető formában, szinte azonnal alkalmazhatóan lettek prezentálva, ami egy-egy munkafolyamat rövid időn belüli elkezdését eredményezte.” Balogh Antal, logisztikai vezető, DIEGO Kereskedelmi Kft.

„Az Adversum tudásbázisának alapját egyetemi végzettségű vezető tanácsadók képezik. Az előzőekből kifolyólag a megrendelő pontosan olyan részletezettségű válaszokat és megoldási lehetőségeket kap, melyekre valójában szüksége van és melyeket igazán magáénak is érez. Ez a problémakezelési attitűd tette az Adversumot azzá, ami, a tanácsadó szakma szakavatott képviselőjévé.” Nikl Ferenc, nagykereskedelmi fejlesztési menedzser, Heineken Hungária Zrt.

„A Demand Planning folyamat részletes, tényszerű auditálása több szempontból is hasznos volt. Az auditor csapat függetlensége remek alkalom volt arra is, hogy külső szemlélő által lássuk folyamatainkat. Összességében az a véleményem, hogy mindenképpen hasznos volt a projekt.” Sárosi Rita, értékesítés és ellátás tervezési menedzser, Heineken Hungária Zrt.

Csatlakozzon közéjük Ön is!

ref1

ref2