Raktárlogisztikai megoldások

Egy raktározással foglalkozó cég számára hatalmas segítség, ha raktárában a folyamatok egyértelműek, a dolgozók pontosan ismerik feladataikat, valamint a kiszolgáló infrastruktúra is megfelelő. Az Adversum Kft. az  alkalmazottak, targoncák és járművek jobb kihasználásán, valamint a vevők rugalmasabb kiszolgálásán keresztül az Ön raktári rendszerének optimalizálásával kézzelfogható költségmegtakarítást tud elérni.

Megbízóink raktári rendszerének optimális működését az adott raktár speciális tulajdonságait figyelembe véve helyszíni méréssel, adatelemzéssel és átgondolt tervezéssel biztosítjuk.

-> Raktári elrendezés: a lehetőségek ismeretében mekkorák legyenek és hol helyezkedjenek el a raktár funkcionális területei?

-> Raktári technológia: milyen tárolási technológia és milyen anyagmozgatási technológia illik a megbízó termékeihez, forgalmához, egyéb tulajdonságaihoz?

-> Raktári folyamatok: a raktári feladatok hogyan legyenek folyamatokra bontva, milyen felelősségi körök kerüljenek definiálásra, a műveletek milyen sorrendben kövessék egymást annak érdekében, hogy ne legyen felesleges munkavégzés és teljesüljenek a vevői elvárások?

raktárlogisztika

A raktári technológia tervezését speciálisan az Ön cége igényeinek és helyzetének megfelelően alakítjuk ki, mely a következő előnyökkel jár:

  • Az alkalmazottai és gépei munkaszervezésének hatékonysága megnő, így kevesebb emberrel és géppel is megoldható ugyanaz a feladat, jelentős költségmegtakarítást érve el ezzel.
  • Az áttekinthető és szabályozott folyamatok segítségével rugalmasabban tud majd reagálni ügyfelei igényeire, ezáltal jobb kiszolgálási színvonalat képes tartani.
  • A raktári áruelrendezés optimalizálásával minden áru akkor és ott lesz elérhető, amikor szükség van rá, megkímélve alkalmazottait a felesleges munkától.

A raktári infrastruktúra (állványok, targoncák, stb.) megtervezésével az Önnek legjobban megfelelő megoldást adjuk a kezébe beszállítótól függetlenül.

2016 április 21-én, a Logisztika Napja alkalmából megrendezett Szolnoki Gazdasági Fórum konferencián az Adversum Kft. is képviseltette magát, mint a rendezvény informatikai partnere. Az esemény kapcsán kiadott Logisztikai trendek és legjobb gyakorlatok című tudományos folyóiratban megjelent az Adversum Kft. ügyvezetője által írt szakcikk is, melynek további társszerzője Gál István, Logisztikai Magiszter és  Varga László, a BI-KA Logisztika Kft. munkatársa.

A publikációt ide kattintva tudja letölteni, elolvasni.

Keressen bennünket bizalommal, várjuk szíves megkeresését!

Gál István
Logisztikai Magiszter
Telefon: 06-30/228-5900
E-mail: istvan.gal@adversum.hu